Hyra en fast parkeringsplats på Arlanda

Att parkera bilen på Arlanda flygplats inför en resa kan innebära en rad utmaningar, speciellt när det gäller långtidsparkering. Apark är ett företag som erbjuder långtidsparkering vid Arlanda, där du kan långtidsparkera mycket billigt för endast 30 kronor om dagen.

Hyra fast plats Arlanda hos Apark för 700kr/månad

Hos oss på Apark kan du hyra fast parkeringsplats Arlanda för din bil till ett fast pris av endast 700 kr per månad. Det är 23kr om dagen!

hyra fast parkeringsplats Arlanda

Intresserad av fast parkeringsplats vid Arlanda?

Fyll i dina kontaktuppgifter samt registreringsnummer och från vilket datum du vill ha månadsfaktura på 700kr per månad för en fast parkeringsplats hos oss på Apark. Vi återkommer med en faktura, sen är det bara att parkera.

Skicka mail till oss

Bekväm och tillgänglig parkering

En av de mest uppskattade fördelarna med att använda Apark för långtidsparkering är bekvämligheten. Genom att hyra en fast plats slipper du stressen över att behöva leta efter en ledig parkeringsplats när man anländer till flygplatsen.

Buss till Arlanda dygnet runt

Alldeles vid infarten till Apark ligger busstationen för SL-bussen som kommer från Märsta. Den går till Arlandas alla terminaler och går dygnet runt – året om. Det går snabbt och smidigt att ta sig till Arlanda med bussen, både fram och tillbaka. Dessutom är det ett billigt alternativ. Du löser vanlig SL-biljett ombord på bussen och betalar med kreditkort.

Trygg och säkert långtidsparkering

Apark prioriterar kundernas trygghet och säkerhet. Parkeringsområdet är inhägnat, kameraövervakat dygnet runt och har regelbundna säkerhetskontroller. På så sätt kan kunderna känna sig trygga med att deras bilar är säkert förvarade under hela resan.

Billig fast parkeringsplats nära Arlanda

Att hyra en fast plats för långtidsparkering hos Apark är mycket ekonomiskt fördelaktigt. För endast 700 kr per månad får du en fast plats i nära anslutning till Arlanda flygplats. Perfekt för den som reser mycket eller veckopendlar med flyget.

Flexibilitet

Apark erbjuder flexibilitet för sina kunder genom att tillåta förbokning av parkeringsplatser och snabb in- och utcheckning. Detta innebär att kunderna kan planera sin resa och parkering enkelt och smidigt, utan att behöva oroa sig för att parkeringsplatserna tar slut. Dessutom har Apark öppet dygnet runt, vilket innebär att man kan hämta sin bil när som helst på dygnet när man kommer tillbaka från sin resa.

Alltid tillgängliga för frågor och funderingar

Apark lägger stor vikt vid att erbjuda en hög nivå av tillgänglighet för våra kunder. Personal finns tillgänglig för det mesta för att assistera kunderna vid behov. Om det uppstår några problem, frågor eller funderingar under parkeringstiden kan man enkelt kontakta Apark för att få hjälp antingen via telefon, e-post eller chatten som finns på vår webbplats www.apark.se. Chatten brukar vara det snabbaste och enklaste sättet att komma i kontakt med oss.

Snabbt och enkelt

Att hyra en fast parkeringsplats hos Apark för långtidsparkering innebär också en betydande tidsbesparing. Eftersom parkeringsplatsen är reserverad i förväg, behöver man inte slösa tid på att leta efter en ledig parkeringsplats och betala vid ankomst. Dessutom är bussarna vid Apark snabba och smidiga, vilket innebär att man snabbt kan ta sig till och från terminalen utan onödiga väntetider.

Enklare reseplanering med fast parkeringsplats

Att veta att man har en säker och trygg parkeringsplats under sin resa innebär att man kan fokusera mer på att planera själva resan, snarare än att oroa sig för logistiken kring parkeringen. Med Apark kan man känna sig trygg i att allt är ordnat och förberett, vilket gör att man kan koncentrera sig på att njuta av sin resa.

Månadsparkering för endast 23 kronor om dagen!

Apark erbjuder en rad fördelar för kunder som vill hyra en fast parkeringsplats nära Arlanda flygplats. Med bekvämligheten av att ha en fast plats, tryggheten och säkerheten som erbjuds, det ekonomiska priset, flexibiliteten, kundsupporten, tidsbesparingen och planeringsfördelarna är ApPark ett utmärkt val för resenärer som vill ha en smidig och trygg parkeringsupplevelse. Hos oss på Apark kan du hyra en fast plats för din bil för endast 700 kr per månad. Det är 23kr om dagen!

Läs mer om oss på A-park på www.apark.se