Parku

Parkoni në pjesën e madhe me zhavorr të Apark me shumë hapësirë dhe shumë vende parkimi. Ne nuk marrim rezervime paraprake.

Paguani 30 SEK/ditë

Parkimi në Apark kushton 30 SEK në ditë. Paguani me Swish në 1236927552 . Shkruani numrin e regjistrimit të makinës si mesazh.

Merrni autobusin për në Arlanda

Autobusi shkon në dhe nga Arlanda rreth orës. Ndalesa është rreth 5 minuta në këmbë nga parkimi i makinave dhe zgjat rreth 10 minuta për në Arlanda.

Lidhja me orarin