fbpx

VENDET E VANCAVE

Parkim i lirë i karvanit Arlanda

Jeni duke kërkuar për një parkim të lirë të karvanit Arlanda më të lirë?

Çmimi 60 SEK / ditë për karvan me / pa makinë

Pavarësisht nëse qëndroni për një ditë apo 35 ditë, ju paguani vetëm 60 SEK / ditë për një karvan me / pa makinë në parkimin afatgjatë të A Park. Një parkim i lirë karvani në Arlanda me një dysheme të madhe zhavorri dhe shumë hapësirë. Parkimi eshte i rrethuar por pa personel dhe monitorim te vazhdueshem. Megjithatë, është e lirë!

Paguani parkimin tuaj me Swish në numrin 1236927552 . Futni numrin tuaj të regjistrimit dhe më pas numrin e ditëve të filluara që dëshironi të parkoni. Por nëse më pas zhdukeni për një periudhë më të gjatë kohore, mund ta rimbushni përsëri numrin e ditëve nga Swisha.

Shkoni në dhe nga Arlanda vetë. Ka autobusë shpesh pas rreth 5 minutash në këmbë nga parkingu ynë, pastaj rreth 10 minuta udhëtim me autobus për në Arlanda. Ju gjithashtu mund të telefononi dhe të rezervoni një taksi me një nga kompanitë e shumta të taksive që frekuentojnë Arlandën.

Mirë se vini në A Park – Parking i lirë i karvanit Arlanda

Paguani për parkimin tuaj me Swish në 1236927552

Futni numrin tuaj të regjistrimit dhe numrin e ditëve që dëshironi të parkoni

Parkoni veten dhe shkoni në Arlanda

Parkimi i makinave është pa pilot, por vizitohet çdo ditë për inspektim

Autobusi 579

Autobusi 579 niset nga Måbyleden, rreth 5 minuta më këmbë nga parkimi i makinave.

Gjeni këtu

hartat e Google

https://goo.gl/maps/oycqknx6wtBC7rKU9

Taksi

Adresa: Måby 123, Märsta

Koordinatat GPS

59.634394, 17.897134

keshtu shkon

Parkimi është pa pilot. Ju parkoni veten dhe shkoni në Arlanda.

Paguani me Swish në numrin 1236927552 . Futni numrin e regjistrimit të makinës dhe numrin e ditëve që keni filluar të parkoni.

SHËNIM Dita e fillimit llogaritet sipas ditës kalendarike nga ora 00.00, pavarësisht se kur mbërrini apo kur largoheni.

Automjete të tjera

Automjetet më të mëdha, autohomat dhe furgonët e mëdhenj shtojnë 50% çmimit.

Makina me karvan ose rimorkio do t’i shtohet 100% çmimit.

Kamion dhe autobus për më shumë se 9 persona do të shtohet 200% e çmimit.

Për ekuipazhe të tjera, varka, kontejnerë etj – na kontaktoni për një ofertë.

Na kontaktoni

Mund të na kontaktoni në info@apark.se

dhe 08-502 350 22

www.apark.se