Me qira një vend parkimi fiks në Arlanda

Parkimi i makinës në aeroportin Arlanda përpara një udhëtimi mund të paraqesë një sërë sfidash, veçanërisht kur bëhet fjalë për parkim afatgjatë. Apark është një kompani që ofron parkim afatgjatë në Arlanda, ku mund të parkoni shumë lirë.

Merrni me qira një hapësirë fikse parkimi Arlanda në Apark për SEK 700 / muaj

Me ne në Apark, ju mund të merrni me qira vendparkim të përhershëm Arlanda për makinën tuaj me një çmim fiks prej vetëm 700 SEK në muaj. Kjo është 23 SEK në ditë! Periudha e kontratës të paktën 3 muaj.

hyra fast parkeringsplats Arlanda

Të interesuar për të marrë me qira një vend parkimi fiks në Arlanda?

Plotësoni të dhënat tuaja të kontaktit dhe numrin e regjistrimit dhe nga cila datë dëshironi një faturë mujore prej 700 SEK në muaj për një vend parkimi fiks tek ne në Apark. Ne do të kthehemi me një faturë, pastaj vetëm parkojmë.

Plotësoni detajet tuaja

Parkim i përshtatshëm dhe i aksesueshëm

Një nga përfitimet më të vlerësuara të përdorimit të Apark për parkim afatgjatë është komoditeti. Duke marrë me qira një vend parkimi fiks në Arlanda, ju evitoni stresin që të duhet të kërkoni një vend parkimi falas kur mbërrini në aeroport.

Autobus për në Arlanda rreth orës

Pikërisht në hyrje të Apark është stacioni i autobusit për autobusin SL që vjen nga Märsta. Ai shkon në të gjitha terminalet e Arlandës dhe funksionon gjatë gjithë vitit – gjatë gjithë vitit. Është e shpejtë dhe e lehtë për të arritur në Arlanda me autobus, si andej-këtej. Plus, është një opsion i lirë. Ju blini një biletë të rregullt SL në bordin e autobusit dhe paguani me një kartë krediti. Orari mund të gjendet këtu: SL orari Måby

Parkim i sigurt dhe i sigurt afatgjatë

Apark ka prioritet sigurinë dhe sigurinë e klientëve. Zona e parkimit është e rrethuar, e monitoruar nga kamerat gjatë gjithë kohës dhe ka kontrolle të rregullta sigurie. Në këtë mënyrë, klientët mund të ndjehen të sigurt që makinat e tyre ruhen në mënyrë të sigurt gjatë gjithë udhëtimit.

Qira e lirë parkim fiks Arlanda

Marrja me qira e një vendparkimi të përhershëm Arlanda për parkim afatgjatë në Apark është shumë e leverdishme ekonomikisht. Për vetëm SEK 700 në muaj, ju mund të merrni me qira një vend parkimi fiks Arlanda në afërsi të aeroportit Arlanda . E përkryer për ata që udhëtojnë shumë ose udhëtojnë çdo javë me avion.

Fleksibiliteti

Apark ofron fleksibilitet për klientët e tij duke lejuar rezervimin paraprak të hapësirave të parkimit dhe check-in dhe check-out të shpejtë. Kjo do të thotë që klientët mund të planifikojnë udhëtimin dhe parkimin e tyre me lehtësi dhe lehtësi, pa pasur nevojë të shqetësohen për mungesën e vendeve të parkimit. Përveç kësaj, Apark është i hapur 24 orë në ditë, që do të thotë se ju mund ta merrni makinën tuaj në çdo kohë të ditës kur të ktheheni nga udhëtimi juaj.

Gjithmonë në dispozicion për pyetje dhe shqetësime

Apark i kushton rëndësi të madhe ofrimit të një niveli të lartë aksesi për klientët tanë. Stafi është në dispozicion shumicën e kohës për të ndihmuar klientët nëse është e nevojshme. Nëse lindin ndonjë problem, pyetje ose shqetësim gjatë kohës së parkimit, mund të kontaktoni lehtësisht Apark për ndihmë ose me telefon, e-mail ose bisedën e disponueshme në faqen tonë të internetit www.apark.se. Biseda është zakonisht mënyra më e shpejtë dhe më e lehtë për të kontaktuar me ne.

E shpejtë dhe e lehtë

Të marrësh me qira një vend të përhershëm parkimi Arlanda në Apark për parkim afatgjatë do të thotë gjithashtu një kursim i rëndësishëm kohe. Meqenëse hapësira e parkimit është e rezervuar paraprakisht, nuk ka nevojë të humbni kohë duke kërkuar një vend parkimi të disponueshëm dhe duke paguar me mbërritjen. Përveç kësaj, autobusët në Apark janë të shpejtë dhe fleksibël, që do të thotë se ju mund të shkoni shpejt në dhe nga terminali pa kohë të panevojshme pritjeje.

Planifikimi më i lehtë i udhëtimit me një vend parkimi fiks

Duke ditur se keni një vend parkimi të sigurt dhe të sigurt gjatë udhëtimit tuaj do të thotë që ju mund të përqendroheni më shumë në planifikimin e vetë udhëtimit, në vend që të shqetësoheni për logjistikën e parkimit. Me Apark, ju mund të ndiheni të sigurt se gjithçka është rregulluar dhe përgatitur, gjë që ju lejon të përqendroheni për të shijuar udhëtimin tuaj.

Parkim mujor për vetëm 23 SEK në ditë!

Apark ofron një numër avantazhesh për klientët që duan të marrin me qira një vend të përhershëm parkimi Arlanda pranë aeroportit. Me komoditetin e të pasurit një vend të caktuar, sigurinë dhe sigurinë e ofruar, çmimin ekonomik, fleksibilitetin, mbështetjen e klientit, kursimet e kohës dhe përfitimet e planifikimit, Apark është një zgjedhje e shkëlqyer për udhëtarët që duan një përvojë të qetë dhe të sigurt parkimi. Me ne në Apark, ju mund të merrni me qira një vend të përhershëm për makinën tuaj për vetëm 700 SEK në muaj. Kjo është 23 SEK në ditë!

Lexoni më shumë rreth nesh në A-park në www.apark.se