fbpx

Friday 24 May 2024: SHUMË VENDE TË lira pune

Parkim i lirë afatgjatë Arlanda

Po kërkoni për parkim të lirë afatgjatë Arlanda?

Çmimi 35 SEK / ditë kalendarike

Një parkim i lirë afatgjatë Arlanda. Pavarësisht nëse parkoni për një ditë apo 35 ditë, ju paguani vetëm 35 SEK për ditë kalendarike të filluar në parkimin afatgjatë të Apark. Një parking i lirë afatgjatë me një sipërfaqe zhavorri dhe shumë hapësirë. Parkimi i makinave është i rrethuar por pa pilot. Megjithatë, është e lirë!

KUJDES! Mos dilni nga parkingu pa pagesën aktive të makinës.

Paguani me kartë krediti

Nëse nuk jeni në gjendje të paguani me Swish, ne mund t’ju dërgojmë një lidhje për pagesën me kartë krediti. Na dërgoni një e-mail në info@apark.se me numrin e regjistrimit të makinës dhe datat që dëshironi të parkoni.

Calculate your price!

30:-
Apark-QR-kod

Parkoni makinën tuaj brenda zonës së gjelbër

Ju parkoni veten në pjesën e madhe me zhavorr të Apark me shumë hapësirë ​​dhe shumë vende parkimi. Ne nuk marrim rezervime paraprake.


PARK VETËM BRENDA ZONËS SË GJELBËL!

Paguani 35 SEK në ditë kalendarike për të gjithë periudhën paraprakisht

Apark långtidsparkering betala med Swish QR kod

Parkimi në Apark kushton 35 SEK për ditë kalendarike të nisur – nuk ka rëndësi se në cilën orë të ditës arrini. Paguani me Swish në 1236927552 . Ju paguani për të gjithë periudhën paraprakisht. Makina duhet të ketë gjithmonë një pagesë aktive kur është e parkuar.


FUT NUMRIN E REGJISTRIMIT TË MAKINËS SI MESAZH NË PAGESËN SWISH.

Merrni autobusin 579 për dhe nga Arlanda gjatë gjithë orës

Autobusi SL 579 shkon në dhe nga Arlanda gjatë gjithë orës. Ndalesa është rreth 5 minuta në këmbë (rreth 500 m) nga parkimi i makinave dhe zgjat rreth 10 minuta për në Arlanda.

Këshillë!

Nëse ka më shumë nga ju që udhëtoni, mund të lëshoni një person me bagazhin në Arlanda ose stacionin e autobusit në Måbyleden përpara se të parkoni makinën.

Parkoni veten

Ju parkoni veten në pjesën e madhe të zhavorrit të Apark me shumë hapësirë ​​dhe shumë vende parkimi. Nuk keni nevojë të rezervoni paraprakisht një vend parkimi.

Paguani me Swish

Paguani parkimin tuaj me Swish në numrin 1236927552 . Futni numrin tuaj të regjistrimit dhe më pas numrin e ditëve kalendarike që dëshironi të parkoni. Por nëse më pas jeni larg për një periudhë më të gjatë kohore, mund ta plotësoni lehtësisht numrin e ditëve duke Swishing përsëri.

Shkoni në dhe nga Arlanda vetë

Ka autobusë të shpeshtë pas një 5-minutësh në këmbë nga parkingu ynë, pastaj një udhëtim 10-minutësh me autobus për në Arlanda. Ju gjithashtu mund të telefononi dhe të rezervoni një taksi me një nga kompanitë e shumta të taksive që operojnë shpesh në Arlanda.

Mirë se vini në Apark – parkim i lirë afatgjatë Arlanda

Ne nuk marrim rezervime paraprake

Thjesht ejani dhe parkoni. Kemi shumë hapësirë ​​dhe shumë vende të lira.

En billig långtidsparkering Arlanda betala med Swish

Paguani për parkimin tuaj me Swish në 1236927552

billig långtidsparkering arlanda kalender

Kur ju Swish, shkruani numrin tuaj të regjistrimit dhe numrin e ditëve kalendarike që dëshironi të parkoni si mesazh në pagesën tuaj Swish

billig långtidsparkering arlanda parkera

Parkoni veten dhe shkoni në Arlanda

billig långtidsparkering arlanda bevakning

Parkimi i makinave është pa pilot, por monitorohet nga kamera dhe vizitohet çdo ditë për kontrolle

KUJDES! PARK SIPAS UDHËZIMEVE! PER Ndryshe GJITHEN!

Parkoni sipas udhëzimeve. Nëse parkoni në mënyrë që një automjet tjetër të mos dalë, do të gjobiteni dhe do të tërhiqeni me shpenzimet tuaja.

SIGUROHUNI QË MOS TË BLOKONI MJETET E TJERA QË NË SHQIPËRI!

Buss 579 från Måby Långtidsparkering

Autobusi 579

Autobusi 579 niset nga Måbyleden, rreth 5 minuta më këmbë nga parkimi i makinave.

Hitta till långtidsparkering

Gjeni këtu

hartat e Google

https://goo.gl/maps/oycqknx6wtBC7rKU9

Taksi

Adresa: Måby 123, Märsta

Koordinatat GPS

59.634394, 17.897134

billig långtidsparkering arlanda

keshtu shkon

Parkimi i makinave është pa pilot. Ju parkoni veten dhe shkoni në Arlanda.

Paguani me Swish në numrin 1236927552 . Futni numrin e regjistrimit të makinës dhe numrin e ditëve kalendarike që dëshironi të parkoni si mesazh në pagesën tuaj Swish.

Vërejtje dita e fillimit llogaritet sipas ditës kalendarike nga ora 00:00, pavarësisht se kur mbërrini apo kur largoheni.

Automjete të tjera

Automjete më të mëdha, autohomë dhe furgonë të mëdhenj
55 SEK në ditë

Makinë me karvan ose rimorkio
70 SEK në ditë

Kamion dhe autobus për më shumë se 9 persona
150 SEK në ditë

Për pajisje të tjera, varka, kontejnerë, etj
na kontaktoni për një ofertë

Parku si ky

Parkoni sipas udhëzimeve të mëposhtme. Nëse parkoni në mënyrë që një automjet tjetër të mos dalë, do të gjobiteni dhe do të tërhiqeni me shpenzimet tuaja.

billig långtidsparkering arlanda

Na kontaktoni

Mund të na kontaktoni në info@apark.se dhe 08-502 350 22 (Växeln hapur 09.00 – 17.00)