VENDET E DISPONUESHME – NUK PA REZERVIM PARAPRAKE

Parkim i lirë afatgjatë Arlanda

Po kërkoni për parkim të lirë afatgjatë Arlanda?

Çmimi 30 SEK / ditë

Një parkim i lirë afatgjatë Arlanda. Pavarësisht nëse qëndroni në këmbë për një ditë apo 35 ditë, ju paguani vetëm 30 SEK / ditë për parkimin afatgjatë të A Park. Një parkim i lirë afatgjatë me një dysheme zhavorri dhe shumë hapësirë. Parkimi eshte i rrethuar por pa personel dhe monitorim te vazhdueshem. Megjithatë, është e lirë!

Parku

Ju parkoni veten në pjesën e madhe me zhavorr të Apark me shumë hapësirë dhe shumë vende parkimi. Ne nuk marrim rezervime paraprake.

Paguani 30 SEK/ditë

Parkimi në Apark kushton 30 SEK në ditë. Paguani me Swish në 1236927552 . Shkruani numrin e regjistrimit të makinës si mesazh.

Merrni autobusin për në Arlanda

Autobusi SL shkon në dhe nga Arlanda gjatë gjithë orës. Ndalesa është rreth 5 minuta në këmbë (rreth 500 m) nga parkimi i makinave dhe zgjat rreth 10 minuta për në Arlanda.

Këshillë!

Nëse ka më shumë nga ju që udhëtoni, mund të lëshoni një person me bagazhin në stacionin e autobusit në Måbyleden përpara se të zbrisni dhe të parkoni makinën.

Parkoni veten

Ju parkoni veten në pjesën e madhe me zhavorr të Apark me shumë hapësirë dhe shumë vende parkimi. Nuk keni nevojë të rezervoni paraprakisht një vend parkimi.

Paguani me Swish

Paguani parkimin tuaj me Swish në numrin 1236927552 . Futni numrin tuaj të regjistrimit dhe më pas numrin e ditëve të filluara që dëshironi të parkoni. Por nëse më pas zhdukeni për një periudhë më të gjatë kohore, mund ta rimbushni përsëri numrin e ditëve nga Swisha.

Shkoni në dhe nga Arlanda vetë

Ka autobusë shpesh pas rreth 5 minutash në këmbë nga parkingu ynë, pastaj rreth 10 minuta udhëtim me autobus për në Arlanda. Ju gjithashtu mund të telefononi dhe të rezervoni një taksi me një nga kompanitë e shumta të taksive që frekuentojnë Arlandën.

Mirë se vini në A Park – parkim i lirë afatgjatë Arlanda

Ne nuk marrim rezervime paraprake

Thjesht ejani dhe parkoni. Kemi shumë hapësira dhe shumë vende të lira.

En billig långtidsparkering Arlanda betala med Swish

Paguani për parkimin tuaj me Swish në 1236927552

billig långtidsparkering arlanda kalender

Kur ju Swish, shkruani numrin tuaj të regjistrimit dhe numrin e ditëve që dëshironi të parkoni si një mesazh në pagesën tuaj Swish

billig långtidsparkering arlanda parkera

Parkoni veten dhe shkoni në Arlanda

billig långtidsparkering arlanda bevakning

Parkimi i makinave është pa pilot, por vizitohet çdo ditë për inspektim

SHËNIM! PARK SIPAS UDHËZIMEVE! GJOBAT E TJERAVE!

Parkoni sipas udhëzimeve të mëposhtme. Parkoni vetëm dy makina me radhë. Nëse parkoni në mënyrë që një automjet tjetër të mos dalë, do të gjobiteni dhe do të tërhiqeni me shpenzimet tuaja.

SIGUROHUNI QË MOS BLLOKONI MJETET E TJERA PËR DALJE!

Buss 579 från Måby Långtidsparkering

Autobusi 579

Autobusi 579 niset nga Måbyleden, rreth 5 minuta më këmbë nga parkimi i makinave.

Hitta till långtidsparkering

Gjeni këtu

hartat e Google

https://goo.gl/maps/oycqknx6wtBC7rKU9

Taksi

Adresa: Brobyvägen 123, Måby, Märsta

Koordinatat GPS

59.634394, 17.897134

billig långtidsparkering arlanda

keshtu shkon

Parkimi është pa pilot. Ju parkoni veten dhe shkoni në Arlanda.

Paguani me Swish në numrin 1236927552 . Futni numrin e regjistrimit të makinës dhe numrin e ditëve që dëshironi të parkoni si mesazh në pagesën tuaj Swish.

SHËNIM Dita e fillimit llogaritet sipas ditës kalendarike nga ora 00.00, pavarësisht se kur mbërrini apo kur largoheni.

Automjete të tjera

Automjete më të mëdha, autohomë dhe furgonë të mëdhenj
45 SEK në ditë

Makinë me karvan ose rimorkio
60 SEK në ditë

Kamion dhe autobus për më shumë se 9 persona
120 SEK në ditë

Për ekuipazhet e tjera, varkat, kontejnerët etj
na kontaktoni për një ofertë

Parku si ky

Parkoni sipas udhëzimeve të mëposhtme. Parkoni vetëm dy makina me radhë. Nëse parkoni në mënyrë që një automjet tjetër të mos dalë, do të gjobiteni dhe do të tërhiqeni me shpenzimet tuaja.

långtids parkering arlanda billig

billig långtidsparkering arlanda

Na kontaktoni

Mund të na kontaktoni në info@apark.se dhe 08-502 350 22 (Tabela është e hapur nga 09.00 – 17.00)